2016-09-02

Alvóprogram

A BEMER alvóprogram.
Aludjon jól, és ébredjen egészségesen!

BEMER alvóprogram

BEMER alvóprogram

Az  életünk egyharmadát alvással töltjük, szervezetünk ilyenkor csökkentett üzemmódra vált, egyrészt takarékoskodik az energiánkkal, másrészt pedig energiát termel.
A tobozmirigy melatonin hormont termel, ami alvásra készteti a testet.
Alváskor lassabban ver a szív, csökken a vérnyomás, a testhőmérséklet, továbbá csökken a stresszhormon termelése is. Légzésünk  lelassul egyenletessé válik, és kizárjuk a külvilág hatásait.

Az alvás pontos biológia funkcióit  még ma sem ismeri a orvos tudomány. Az eddigi kutatási eredmények azt bizonyítják, hogy alvó fázisban a szervezet vérellátása átrendeződik és a korábbi feltételezéseknél jóval nagyobb szerepet kapnak az immunológiai, méregtelenítési és regenerálódási folyamatok.

A BEMER éjszakai programja, az új kutatási eredményeket figyelembe véve olyan forradalmi megoldásokat tartalmaz melyek segítik és támogatják a fent leírt folyamatokat.  A BEMER alvóprogramja figyelembe veszi az alvás non-REM és REM szakaszait, így meghosszabbítja, vagy megduplázza a mély alvási fázisunkat. Ennek közvetlen hatását már reggel  érezzük, hiszen hamarabb és frissebben ébredünk, napközben pedig energetikusabbak leszünk.

  • A BEMER éjszakai programja a napközbeni kezelések fontos kiegészítője.
  • Prevencióban megelőzésben az IPO (International Prevention Organization) a BEMER használatát az első vonalban ajánlja.
  • Különösen a rehabilitálandó, a fertőzésre hajlamos, és az idős emberek esetében van nagy jelentősége a BEMER éjszakai programjának.
  • Lefekvés előtt egy gombnyomás és a BEMER terápia alvóprogramja mindenki számára biztosítja az éjszaki  nyugalmat, és az egészséges alvás minden előnyét.
    “A csodálatos alvás” a blogot ide kattintva olvashatja el.

Ha kevés az ideje de fontos az egészsége, az Ön számára a tartós egészség és a gyógyulás útja a BEMER alvóprogramja. ” Ön alszik a BEMER dolgozik”