2016-05-30

Szolgáltatásaink

Miért érdemes a mi szolgáltatásainkat igénybe venni, és miért érdemes tőlünk vásárolni?

  • Az Infocool Kft a BEMER orvostechnikai eszköz kereskedelmi forgalmazásával, bérlésével, üzletszerűen foglalkozó szakértékesítő, munkatársaink egészségügyi végzettséggel rendelkeznek.
  • Egy konzultáció keretében tájékoztatjuk, hogy milyen fokú javulást érhet el Ön, vagy családtagjai a BEMER terápia használatával, ha szükséges orvos konzulensünket is bevonjuk a megbeszélésbe.
  • Hivatalos kezelőhely vagyunk, és leghatékonyabb kezeléseket tudjuk ajánlani klienseinknek.
  • Folyamatosan részt veszünk, a BEMER továbbképzésein, és első kézből tájékozódunk a legújabb kutatási eredményekről.
  • Vásárlás és bérlés esetén, kiszállítását, helyszíni beüzemelést, betanítást, plusz költség nélkül vállaljuk.
  • Vevőinknek folyamatos utógondozást vállalunk, igény esetén egyénre szabott kezelési ajánlatokat adunk, melyet forródrótos telefonos elérhetőségen keresztül is biztosítunk.
  • Vevőinknek folyamatos tájékoztatatjuk a BEMER legújabb fejlesztéseiről, kutatási eredményekről, valamint a BEMER szakmai rendezvényeiről, továbbképzéseiről.
  • A tőlünk vásárolt BEMER Set-re 3év garanciát vállalunk.

Az alábbi lehetőségek közül választhat:

KEZELÉS

A betegségének megfelelő kezelési programot fog kapni. Minimum 10 kezelést érdemes felvenni, és a kezelés csak akkor hatékony, ha minden nap megkapja a terápiát.  (tovább..)

BÉRLÉS

Otthonában kényelmesen használhatja a leghatékonyabb módon reggel, délután, és éjszaka az alvó programot is, valamint családtagjai is használhatják.  (tovább..)

VÁSÁRLÁS

Saját erőből, vagy hitel konstrukcióban is hozzájuthat. A legjobb befektetés a család egészsége számára. Egy 4 tagú család estén átlagos használat mellet kezelésenként nem több 400.-Ft-nál.  (tovább..)

SZAKMAI TÁMOGATÁS, BETANÍTÁS

A Bemer megvásárlása egy fontos lépés a saját és családja egészségének megőrzése érdekében, azonban a megfelelő kezelési programok használata nélkül a készülék tényleges lehetőségeit csak korlátozottan tudja kihasználni.
Az Ön egészségi állapotát a megfelelő kezelési program tehát a BEMER terápia fogja javítani. Kérje szakember segítségét. Keressen minket.

Ha már van készüléke, de bizonytalan a használatában, és szeretne  problémájára hatékony, testreszabott kezelési támogatást, mi ebben is segítünk Önnek. A BEMER eszköz használatát betanítjuk, és folyamatos kezelési tanácsadást vállalunk.

Az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk  az egészségünkért, ha a mikrokeringésünket egészségessé tesszük és úgy is tartjuk. Minderre jelenleg a tudomány egy módot ismer: a BEMER mindennapos használatát, alvóprogrammal kiegészítve.
A BEMER terápiával (készülékkel) a család minden tagjának tudja biztosítani, hogy megőrizze az egészségét.

Hívja, Magyarország legsikeresebb BEMER forgalmazó partnerét Mucsi Sándort +36 20 9343073
vagy keressen e-mailben.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet