2016-09-09

Bemer gyakori kérdések

Azt szeretném megkérdezni, hogy..

Mi a BEMER?

A BEMER egy német fejlesztésű technológia, melynek alapja egy többszörösen szabadalommal védet többdimenziós jelrendszer. Működését az által fejti ki, hogy ezt a bonyolult jelrendszert az elektromágnes mezők segítségével bejuttatja a szervezetbe, melynek hatására a hajszálerekben fokozódik a mikronkeringés.

Bemer gyakori kérdésekMiért hatékony a Bemer a betegségek jelentős részében?

A legtöbb betegség velejárója, hogy a beteg szerv hajszálereiben a vérkeringés lelassul. A legújabb kutatási eredmények szerint a betegséget megelőző tíz évvel már romlik az adott szervünk mikrokeringése. A lelassult mikrokeringés miatt pedig tovább romlik a szövetek oxigén ellátása ezáltal a tápanyagok, a gyógyszerek és a vitaminok hasznosulása is. Ez egy ördögi kör, amiből a BEMER terápia add nekünk kiutat, ugyanis a hajszál erek összehúzódását stimuláló BEMER jel hatására újból fokozódik a kapillárisokban a véráramlás. Tudjon meg többet az orvosi szemszögről, egy orvos előadásában ide kattintva.

Mennyi idő után van eredménye a BEMER kezelésnek?

A kezelés időtartama nagymértékben függ a betegség súlyosságától, a beteg életkorától, a betegség időtartamától és a beteg személyétől. Érzékelhető javulás a tapasztalatok szerint 4-6 hét után várható, abban az esetben ha felvette a napi két kezelést és használta az éjszakai programot. A BEMER jel hatására a mikrokeringés szinte azonnal fokozódik. Ahhoz azonban, hogy ennek hatására javulás következzen be jelentős időre van szükség, hogy a sejtek a többlet tápanyagot, a gyógyszereket hasznosítva regenerálják magukat.

Mennyi ideig tart egy kezelés, és meddig tart a hatása?

Egy kezelés 8 és 40 perc között lehetséges, betegségtől és egyéni problémáktól függően. A hatása 12-14 óráig tart, ezért fontos a minden napi kezelés, plusz az éjszakai program használata, mert így tudjuk folyamatosan fenntartani a megnövekedett mikrokeringést,  és  maximálisan kihasználni azt a hatást amit a BEMER terápia adni tud számunkra.

Mit érzek kezelés közben?

A BEMER jelet nem érezzük, közvetett hatásként a beindult mikrokeringés egyes embereknél bizsergető érzést válthat ki, de ez hamar elmúlik.
A beteg területen átmeneti fájdalom erősödés elképzelhető, de ez a pozitív hatás első jele.

Léteznek tudományos tanulmányok BEMER fizikai érterápia hatásáról?

Igen. A fizikai és érrendszeri terápiát tudományosan folyamatosan vizsgálják és az eredményeket is folyamatosan közzéteszik.
Jelenlegi tudományos adatbázisok több mint 500 oldalas tudományos tanulmányokat tartalmaznak,  ahol a “Physical Vascular Therapy” hatásait  bebizonyítják. Eddig 3 könyv, 12 PubMed felsorolt tanulmányok és mintegy 50 egyéb publikáció látott napvilágot. Puplikációk.

Immungyengítő gyógyszert szedek,  használhatom a BEMER terápiát?

Igen. Az autoimmun betegség a szervezet védekező mechanizmusának zavara. Az autoimmun betegség egyik gyógyítási módja az immunrendszer gyengítése. A BEMER terápia a zavart immunrendszer harmonizálását helyreállítását segíti, és nem dolgozik a gyógyszer ellenében.


Ha a BEMER javítja a mikrokeringést, nem segíti elő a daganatok növekedését?

A válsz a BEMER jel sokrétű hatásában rejlik:A daganatok érképződése eltér  a normálistól, így  azok reakciója is.

A szöveti oxigénizációt nagymértékben megnöveli. „Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy az oxigén önmagában is gátolja a tumoros sejtek növekedését, de a radio- és kemoszenzitizáló hatása is egyértelműen bizonyított.“ Dr. Tóth József (Országos On- kológiai Intézet, Budapest – Orvosi Hetilap, 148. évfolyam 30. szám).
Az emelkedett oxigénnyomás segíti az immunrendszer re- generálódását, a T-sejtek és az antitestek
termelődését.

 

Bemer gyakori kérdések