2016-07-18

Ismert emberek

boris beckerAkik a BEMER terápiát használják

“Hosszú profi teniszezői karrierem mély nyomokat hagyott a testemen. Az elképesztő fizikai nyomást és az elszenvedett számtalan sérülést manapság egyre jobban megérzem. Ez valószínűleg minden élsportoló számára ismerős. Amióta használni kezdtem a BEMER rendszert, úgy érzem, hogy a tünetem jelentősen javultak, és az általános közérzetem is lényegesen jobb lett.”

Boris Becker

 

Christoph Sauser„Egyszerű a matracon aludni, és azt hiszem, igazán jól feltöltődöm, miközben alszom. Ritkán vannak olyan napjaim, amikor alacsony az energiaszintem, még olyan időszakokban is, amikor sok a verseny és keményen edzek.“
Világbajnok // 2008,  2004, 2005
Világ albajnok // 2005, 2006
Világkupa albajnok // 2002, 2003, 2008
A Sydney Olimpiai Játékok bronzérmese 2000 // 2000

Christoph Sauser

rudolf-schenker-3
„Amióta a BEMER-t használom, erősebbnek érzem magam, sokkal élénkebb vagyok és egészen újfajta módon élem meg a saját a testemet – mintha a testem és az elmém eggyé vált volna.”

Rudolf Schenker

“The Scorpions”.

 

 

Attila PatakyPataky Attila közel 30 éve a híres magyar rockzenekar, az EDDA MÜVEK frontembere. Sikerének a zene iránti szenvedélyén kívül van egy másik titka is: a BEMER!

A BEMER-rel nemcsak fittebb és motiváltabb a színpadon, hanem egy megterhelő előadás után a regenerálódáshoz szükséges időt is lecsökkenti. Így képes még sokáig ragyogó előadásokkal megajándékozni a rajongóit.

Pataky Attila

Forrás: www.bemergroup.com