2020-03-14

Stúdió beszélgetés

Jobb vérkeringés, jobb életkilátások


Miért van kiemelt jelentősége a mikrokeringésnek az egészségmegőrzésben, és miként tudjuk befolyásolni ezt a területet hatékonyan? Most lehetőséget kínálunk Önnek, hogy ingyenesen részt vegyen egy tájékoztatón, ahol megismerheti a BEMER forradalmian új, az orvostudomány határait kitoló technológiáját!

Miről fog szólni az online esemény?

Ez az alkalom nem csupán egy hagyományos előadás, hanem egy interaktív fórum, ahol Önnek lehetősége lesz kérdéseket feltenni, és részt venni egy élénk párbeszédben. Az előadásokhoz való csatlakozáshoz kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, és a Zoom linket e-mail-ben fogjuk elküldeni Önnek.
Az előadás ideje: 50 perc

Előadó: Mucsi Sándor, a Bemer AG hivatalos partnere

A következő előadások időpontjai:


Ha az előző időpontok nem felelnek meg Önnek, akkor adatai beküldése után egy rövid, 20 perces tájékoztatót is megtekinthet!

Ne hagyja ki! Jelentkezzen most az eseményre, vagy kérjen további információkat a tájékoztató videóról.

Ismertető

“Az emberek nem egészségesek, hanem boldogok akarnak lenni.” – írta Karinthy Frigyes.

Ha Ön is túlhajszoltnak érzi magát, folyamatos stresszben él, alvás problémái vannak, gyakran fáradékony vagy egészségügyi kihívásokkal küzd, vagy egyszerűen csak változást keres az életminőségében, akkor szeretettel várjuk Önt és kedves partnerét is stúdió beszélgetéseink egyikén, melyek 2 hetente kerülnek megrendezésre.

Ismerje meg Ön is a BEMER innovatív, az orvostörténelmet meghatározó technológiáját! A BEMER egy német fejlesztésű technológia, melyet svájci minőségben gyártanak Liechtensteinben. Bemutatjuk Önnek ezt az orvostechnikai eszközt, mely forradalmasítja mind a gyógyászatot, mind pedig a megelőző terápiát. A technológia mögött komoly orvosi kutatások állnak, melyek alkalmassá teszik az otthoni használat könnyű elsajátítását is.

Az est során lehetősége lesz megismerkedni a legújabb tudományos felfedezésekkel, melyek segítségével jobban megértheti a szervezetünk működését. Elsajátíthatja, hogyan élvezheti ennek a vezető technológiának minden előnyét otthonában. Továbbá az előadás után személyesen is felteheti kérdéseit és tájékozódhat tovább!