2016-06-01

Vásárlás

vásárlás előtt egy konzultáció keretében tájékoztatjuk, hogy milyen fokú javulást érhet el Ön, vagy családtagjai a BEMER terápia használatával, ha szükséges orvos konzulensünket is bevonjuk a megbeszélésbe.

natural-health-family


Ön jó döntést hozz, ha a megvásárolja a készüléket,
 mert otthonában és kényelmesen használhatja, a BEMER terápiát.

A mikrokeringés helyreállításának a leghatékonyabb módja a napi két kezelés betartása. Legyen türelmes  és vegye figyelembe, hogy egyes betegségeknél pozitív változásokat csak több hét kezelés után várhat.

 

Az éjszakai alvó programnak különösen a rehabilitálandó és idősebb, vagy fertőződésre hajlamos emberek esetében van nagy jelentősége, mert

• növeli a kezelési hatékonyságot
• csökkenti a fertőzésekre való hajlamot
• erősíti a regeneratív és helyreállító folyamatokat.

A legújabb kutatási eredmények azt mutatják, hogy a regenerációs fázis óráiban a vér újraelosztása megy végbe a szervezetben. Az immunológiai folyamatok is sokkal nagyobb jelentőséggel bírnak ebben az időszakban, mint azt eddig tudtuk. Nem utolsó sorban pedig növeli a mély alvási fázis idejét, ezért kipihenten és frissen fog ébredni.

5 éves időtartamot figyelembe véve a vétel ár nem jelent többet naponta 500,-Ft-nál egy család esetén.

Önnek megér ennyit az egészsége?

Az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk  az egészségünkért, ha a mikrokeringésünket egészségessé tesszük és úgy is tartjuk. Minderre jelenleg a tudomány egy módot ismer: a BEMER mindennapos használatát, alvóprogrammal kiegészítve.
A BEMER terápiával (készülékkel) a család minden tagjának tudja biztosítani, hogy megőrizze az egészségét.

Miért  érdemes tőlünk vásárolni?

Az Infocool Kft a BEMER orvostechnikai eszköz kereskedelmi forgalmazásával, bérlésével, üzletszerűen foglalkozó szakértékesítő, munkatársaink egészségügyi végzettséggel rendelkeznek.

  • Vásárlást követően a  kiszállítását, helyszíni beüzemelést, betanítást, plusz költség nélkül vállaljuk.
  • Vevőinknek folyamatos utógondozást vállalunk, igény esetén egyénre szabott kezelési ajánlatokat adunk, melyet forródrótos telefonos elérhetőségen keresztül is biztosítunk.
  • Vevőinknek folyamatos tájékoztattatjuk a BEMER legújabb fejlesztéseiről, kutatási eredményekről, valamint a BEMER szakmai rendezvényeiről, továbbképzéseiről.

    A BEMER hivatalos oldala:  bemergroup.com

Hívjon minket most,(+36 20 9343 073) vagy kérjen ajánlatot.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet