2016-06-01

Bemer Kezelés

Miért választanak annyian minket, ha Bemer kezelésről van szó?

Mucsiné Suba Éva –     Orvosi gyógymasszőr, Reflexológus

A kezelés előtt egy konzultáció keretében tájékoztatjuk, hogy milyen fokú javulást érhet el Ön, vagy családtagjai a BEMER kezelés használatával, ha szükséges orvos konzulensünket is bevonjuk a megbeszélésbe.

A tájékoztatást szakmai tudásunkkal és bőséges tapasztalatainkkal támasztjuk alá, így tudjuk a páciens számára leghatékonyabb kezelést kiválasztani.

A tapasztalatok alapján kijelenthetjük, hogy minimum 10 kezelés felvétele javasolt és a kezelés csak akkor hatékony, ha minden nap megkapja a terápiát.

A kezelés többszöri kihagyása, a várt eredmény elmaradásával jár. Legyen türelmes  és vegye figyelembe, hogy egyes betegségeknél pozitív változásokat csak több hét kezelés után várhat.
Ha terápia sorozat közben úgy határoz, hogy otthonában folytatná a kezelést, a már kifizetett díjat beszámítjuk a bérletbe, vagy vételárba. A bemer kezelés képekben itt elérhető.

Mucsi Sándor – Crohn beteg, rendszeres Bemer felhasználó

 

Több éves konkrét tapasztalattal is rendelkezünk, nem csak pácienseket kezelünk, hanem saját magunkat is. Feleségem, Mucsiné Suba Éva révén kerültem kapcsolatba a Bemerrel, mellyel rögtön kezelni kezdtem a 33 éve diagnosztizált Crohn betegségem.

Az egészségi állapotom ezt követően gyökeresen megváltozott, betegségem stabilizálódott, ma már (orvosi javaslatra) gyógyszermentesen élek.

 

Keressen minket elérhetőségeink egyikén, tudjon meg többet a Bemer kezelésről, majd foglaljunk közösen időpontot:

 

Mucsi Sándor

Tel: +36 20 9343 073

E-mail: sandor.mucsi@mu-csi.hu

 

Mucsiné Suba Éva

Tel: +36 20 533 0135

E-mail: mucsine.eva@mu-csi.hu

 

Megközelíthetőségünk:

A Mu-Csi Terápiaszalon, regisztrált BEMER kezelőhely.

– rendelőnk Debrecenben a Hotel Divinus*****  -1, szintjén található a villamos megállótól  50 méterre
– autóval érkezők számára a mélygarázsban ingyenes parkolást biztosítunk
– az épületen belül lifttel is  eljuthat hozzánk, így  a kerekes székkel közlekedők számára is      könnyen megközzétehetőek vagyunk.

Egy Bemer kezelés ára: 3 900,-Ft

Ha Ön számára kényelmesebb írásban, küldjön üzenetet számunkra:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet