2016-06-01

Orvosi eszközök értékesítésére

Jelentkezzen most!

Az egészség a jelen és jövő legnagyobb üzlete. Kapcsolódj be az egészségügy legdinamikusabban fejlődő üzletágába, az elektrogyógyászatba.

Legyél a nyertese az egészségügy elkerülhetetlen átalakulásának!

30 éves cégvezetői tapasztalat van a hátam mögött. Az üzleti lehetőség és saját betegségem terelt erre a pályára és 5 éve foglalkozom különböző orvostechnikai eszközök forgalmazásával. Ez idő alatt több, mint 100 munkatársat és kollégát oktattam és tettem sikeres értékesítővé. Közülük sokan fő- vagy mellékállásban dolgoznak velem a mai napig és a magyar átlagfizetés többszörösével biztosítanak anyagi gondoktól mentes életet családjuknak.

Leendő kollégáimtól megbízhatóságot kitartást és odaadást várok.

Elvárásaim – Empatikus, emberközpontú
– Orvosi eszközök forgalmazásához/értékesítéséhez elengedhetetlen az empátia. Habár a makkegészséges emberek is beletartoznak a célcsoportba, a legtöbbek valamilyen egészségügyi problémára keresik a megoldást

– Fontos, hogy pontosan ismerd az eszközök képességeit, alkalmazási területeit (egészségügyi végzettség vagy szemlélet előnyt jelent, de nem feltétel).

– Kizárólag prémium kategóriás eszközökkel foglalkozom, mert fontosnak tartom a megbízhatóságot és a minőséget. A vásárlók az árért nem egy ígéretet kapnak, hanem olyan eszközt/eszközöket, ami végre megoldást jelent a problémáikra és javulást az állapotukban. Maximalista vagyok és ezt a kollégáimtól is elvárom. A mi munkánkban nincs helye bizalmatlanságnak vagy az empátia hiányának. Fontos, hogy a megoldást keresőknek nem csak értékesítők, de támaszaik is vagyunk, akikhez bármikor fordulhatnak kérdéseikkel.

Feladatok:

  • Német orvostechnikai eszközök szakszerű értékesítése, bérbe adása, új piaci területek felkutatása.
  • Kapcsolattartás az eszközfelhasználókkal.
  • Beüzemelés, segítségnyújtás.

Elvárások:

  • Értékesítésben szerzett tapasztalat.
  • Emberközpontú, empatikus hozzáállás.
  • Igény a folyamatos tanulásra és önfejlesztésre (központ által biztosított rendszeres képzések).

Juttatás:

  • Közvetlen gyártói szerződés.
  • Magas értékesítési jutalék (a készülék nettó árának 25%-a).
  • Ingyenes vagy kedvezményes képzések.

A TERMÉK

Prémium orvostechnikai eszközök

Az EU-ban hivatalosan engedélyezett, IIa osztályba sorolt, az USA-ban FDA-2 minősítéssel rendelkező orvostechnikai eszközök. A komplementer gyógyászatban ma alkalmazott legjobban kutatott és leghatékonyabb fizikai kezelési módszerek.

A készülékek képesek jobb működésre bírni a mikroérrendszert vagy éppen több ionizált oxigént juttatva a sejtekhez elősegíti a sejtanyagcserét. A prémium minőség egyben magas árkategóriát is jelent. A termékek értékesítéséhez elengedhetetlen a megfelelő lexikális tudás és a kifogástalan emberi hozzáállás.
A minőséget neked magadnak is képviselned kell.

Miért vagyunk kiemelkedőek?
Az általunk forgalmazott eszközök előnyei:

Egyedülálló megoldás
Az általam is forgalmazott eszközökhöz és kombinációs alkalmazásukhoz hasonló megoldás nincs jelenleg a világpiacon. A szabadalom alatt álló technológia egyedülálló.

Orvosi eszköz otthon
A kezelések otthoni körülmények közt is elvégezhetőek, ezért az értékesítési, és bérbeadási lehetőségek, szinte korlátlanok.Az eszközök kezelése felhasználók számára is elsajátítható és üzemeltethető. Az otthoni használat nem követeli meg szakszemélyzet jelenlétét.

Orvosi tanulmányokkal alátámasztva
Az elmúlt 20 év során tucatnyi publikáció jelent meg a terápiákról és számtalan, orvosok által készített esettanulmány és végfelhasználói vélemény támasztja alá hatékonyságukat.

Kontakt:
Telefon: +36 20 934 3073
E-mail: career@medicalsolutions.careers