2016-05-30

Tudományos háttér

MIKROKERINGÉS – A KUTATÁS KÖZÉPPONTJÁBAN

„Mikrokeringés – A kutatás középpontjában” Szerző: Dr. med Rainer Klopp Mediquant Verlag AG, FL-Triesen ISBN szám 978-3-033-01464-0 580 oldal

„Mikrokeringés –
A kutatás középpontjában”
Szerző: Dr. med Rainer Klopp
Mediquant Verlag AG, FL-Triesen
ISBN szám 978-3-033-01464-0
580 oldalMIKROKERINGÉS – A KUTATÁS KÖZÉPPONTJÁBAN

Prof. Dr. med. Rainer Klopp a berlini Mikrokeringési Intézet vezetője és az egészségügyi kutatás eme viszonylag új ágának egyik vezető személyisége. Szakkönyvével első ízben ad áttekintést az érdeklődő olvasónak a mikrokeringés teljes szakterületéről és enged izgalmas bepillantást a számos tudományos díjjal elismert kutató munkájába. Számos táblázat, grafikon és vizsgálati eredmény illusztrálja a témát; a mikroszkópos eredmények átfogó képanyaga révén az olvasó szemtanúja lehet az ezidáig ily módon még nem dokumentált mikrokeringési jelenségnek. Olyan tudós beszámolója olvasható itt, aki nem csak az elméletet képes bemutatni, hanem aki évtizedek óta \”élesben csinálja\”. Olyan szenvedélyes tudós, aki átadja tudományos ismereteit és ezen túl kritikusan szemléli a mikrokeringésről alkotott ismereteink mindenkori állását.

Az új BEMER kezelési rendszer az a legtöbbet kutatott és leghatékonyabb fizikai kezelési módszer, amely ma a kiegészítő és megelőző orvosi alkalmazásban megtalálható.
Az új BEMER-jel továbbfejlesztésre került és összhangba hozták a mikrokeringéssel kapcsolatos helyi és primer szabályozási folyamatok bioritmusáról rendelkezésre álló ismeretekkel (fizikai kezelési módszerek). A szervek csökkent vagy leromlott mikrokeringése minden eddiginél jobban stimulálható.

Az elektromágneses mező specifikus időleges jelsorrendje és struktúrája kis fluxussűrűség mellett kritikus a mikrokeringést szabályozó mechanizmus hatékony stimulációjához.

A BEMER az EU-ban hivatalosan engedélyezett, IIa osztályba sorolt (93/42/EEC) orvostechnikai termék (CE0483). Tudjon meg többet róla egy orvos szájából, egy orvos előadásából ide kattintva.

Az elmúlt 15 évben 46 publikáció és a PubMed kiadványban szemlézett tudományos tanulmány jelent meg a BEMER-terápiáról.

Bemer tudományos háttér