Rehabilitációs kezelések

rehab 2 A műtéti beavatkozást is igénylő problémák utáni teljes gyógyulás a legtöbb estben csak hosszú hetek, hónapok elteltével várható. A páciensek ez idő alatti kórházi kezelése (kórházi rehabilitáció) nem minden esetben megoldható, vagy megoldott (végtagtörések, gerincsérvek következtében történő ágyhoz kötöttség stb). A megfelelően megválasztott rehabilitáció szerepe a teljes gyógyulás szempontjából azonban mégis alapvető. 

Rehabilitáció BEMER érterápiával

A BEMER érterápia a keringési paraméterek általános javításával, közvetett hatása miatt minden gyógyulási folyamatot támogat.
A BEMER érterápia mellékhatás mentessége és a PRO SET készülék könnyű kezelhetősége miatt az otthoni betegápolás és rehabilitáció egyik leghatékonyabb eszköze.
A BEMER érterápia nagyon jó hatékonysággal alkalmazható általános sebészeti, vagy traumatológiai (aranyeres csomók kimetszése, sérv műtét, vakbélműtét, emlő műtétek, visszérműtét, csonttörés, térdszalag szakadás, gerincsérv, bokaficam, zúzódások stb.) műtéteket követő rehabilitációs szakaszban. A BEMER terápia hatására gyorsul a műtét utáni gyógyulási folyamat, az immunrendszer támogatásával csökken a fertőzés veszély, javul a sebgyógyulás.
A rendszeres BEMER érterápiás kezelések eredményeképp a műtéti beavatkozásokat kísérő lokális ödémák gyorsabban szívódnak fel.
A BEMER érterápia javítja a keringést a mikrokapillárisok szintjén is, így a szükséges gyógyszeres terápia eredményesebb, (antibiotikumok célba juttatása pl. csonthártyagyulladás esetén) ilyen esetekben. Gyógytorna mellett alkalmazva pedig sok esetben a kezelt ízület terhelhetősége nő (pl. térd keresztszalag műtét után.

A rehabilitációs célú BEMER kezelés során mindig a test teljes, és a problémás terület (műtéti terület) kezelése van szükség. Mindez alkalmanként 30 percet vesz igénybe.
A szükséges kezelések száma függ a gyógyulás ütemétől, de 10-30 kezelés már például sebgyógyulás esetén egyértelmű pozitív eredményt ad.

BÉRLÉS….