Tippek az allergia ellen

allergiaMinden évben ugyanazt a kérdést tesszük fel magunknak, hogy allergiásak vagyunk-e vagy megfáztunk?

A meghűlés tünetei viszonylag gyors lefolyásúak, az allergiás tünetek hosszabb lefolyásúak és párosulnak egyéb tünetekkel, például viszketéssel.
Ősszel, már több időt töltünk zárt helyen, ami szintén súlyosbíthatja a tüneteket, hiszen a háziállatok, a poratkák fokozhatják a szenvedésünket. A lakás levegőjének tisztán tartásával, portalanítással meggátolhatjuk a különböző penészek kialakulását, melyek szintén allergiás tüneteket okozhatnak.
Ebben a nyár-végi időben érdemes kimosni a téli ruháinkat, takaróinkat, a gyerekek plüss állatait, hogy megakadályozzuk a beltéri allergének felhalmozódását.

Asztma és allergiás betegségek kialakulása
Magyarországon az ősznépesség 2-3 %-át érinti az asztma, a tapasztalatok szerint pedig a kezeletlen légúti allergiások 20-40%-a idővel asztmás lesz.
Minden bronchopulmonális megbetegedések az oxigénellátás csökkenéséhez is vezetnek.
Az asztma a mély légutak krónikus gyulladásos megbetegedése. Az érintettek esetében a hörgők túlérzékenyen reagálnak bizonyos ingerekre, amely a bronchiális nyálkahártya akut duzzanataihoz és növekedett nyálkatermeléshez vezet.
Az allergiás tünetek hátterében csak úgy, mint az asztma bronchiale esetében számos faktor állhat.
Allergia alatt az immunrendszer bizonyos testidegen anyagokra adott túlzott reakcióját értjük.
Az úgynevezett atopikus allergiás megbetegedések, mint pl. neurodermatitis, az allergiás nátha és az allergiás asztma egyre csak növekedni fog a közeljövőben a káros környezeti hatásoknak köszönhetően.

BEMER érterápia hatása az asztma és allergiás betegségekre

A BEMER érterápia a vérkeringési paraméterek és a természetes önszabályozó mechanizmusok széleskörű támogatását szolgálja. Tudományosan igazolt, hogy a BEMER érterápia, mint kiegészítő terápia, hatásosan járul hozzá az asztma bronchiale kezeléséhez, az asztma tüneteinek enyhítéséhez.
A mikrocirkuláció javításával növeli az oxigén felvételét a kapilláris szövetekben, továbbá fokozza a javító fehérjék bioszintézisét.

A BEMER érterápia mikrohaemodinamikus feltételek javításával az első szintű immunológiai folyamatokat segíti, és ezáltal a test védekező mechanizmusait erősíti.

Fontos tudnia: a Bemer megvásárlása egy fontos lépés a saját és családja egészségének megőrzése érdekében, azonban a megfelelő kezelési programok használata nélkül a készülék tényleges lehetőségeit csak korlátozottan tudja kihasználni.

Az Ön egészségi állapotát a megfelelő kezelési program, tehát a BEMER terápia fogja javítani. Kérje szakember segítségét.

Keressen minket.