Tapasztalatok

VéleményekZsuzsa  tapasztalata
Egy hónapig béreltem a BEMER készüléket és a vese működésem, 9% ról 12% emelkedett, így elkerültem a dialízist. Szívesen adok bővebb tájékoztatást is, az elérhetőségemet kérje el Évikétől.

Gábor tapasztalata
Szívinfarktus után
béreltem a BEMER készüléket, és használtam a terápiát. 3 hét használat után kevesebb “szuszogással” tudtam felöltözni. A terheléses vizsgálati eredményem is lényegesen jobb lett.

 

Anikó tapasztalata
Az “akne” miatt
két hétig jártam a BEMER kezelésre, hatására az arcom szinte tejlejesen kitisztult és a bőröm is feszesebb lett. A tapasztalatomat szívesen elmesélem Évikénél meg van a számom.

Marika tapasztalata
67 éves vagyok, 8 éve diagnosztizálták a szememen a makula degenerációt, mely azóta is folyamatosan romlott. A bal szememen 90% a jobb szememen pedig 30% az éleslátás romlása. A velem szemben álló arc bal oldalának egy részét és a bal szemét egyáltalán nem láttam. Folyamatosan járok kontroll vizsgálatra gyógyszert nem szedtem csak vitaminokat. Ajánlásra próbáltam ki a BEMER terápiát az első 16 perces kezelés után látványos javulás következett be 10 év után először láttam tisztán. A következő kezelés 24 óra múlva történt addigra az éles látásom egy picit visszaromlott, de nem a régi állapotába, a második kezelést követően a látásom ismét rendeződött. A BEMER készüléket azonnal megvásároltam a további kezeléseket már otthon folytattam, a látásom azóta is folyamatosan javul. A telefonszámom elkérhető Évikétől.

Sziasztok 1 hónapig  használtam a bemer terápiát ezt a fantasztikus kezelést Medence csont és csípő csont törésem volt ma két hónapja hogy műtötték a belga orvosok fél évet jósoltak, hogy mankó nélkül fogok tudni járni ma már mankó nélkül tudtam 20-30 lépést menni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Köszönöm a Mucsi családnak!!!! Hálásan köszönöm.
Nagy Attila  2017

Kovács család tapasztalatát hallgassa meg, katt ide.
(magas vérnyomás, allergia, korlátozott mozgás)