BEMER fizikai érterápia a gyógyturizmusban

Wellness medical

BEMER a gyógyturizmusbanA wellness medical nem egy új-keletű kifejezés, lényege, hogy a szállodák, hotelek, panziók, az  egészségügyügyben elfogadott szolgáltatásokat nyújtanak vendégeinek.
Az egészségügyi turizmus hazánkban dinamikusan fejlődik. A gyógyvizeinkre épülő vendéglátás vizes (SPA) kezelései masszázsai, ma már nem elégítik teljes körűen vendégek igényeit, mert új dolgokra vágynak.
A trend egyértelmű, a pihenésre vágyó vendégek egyre egészségtudatosabbak, és ezt nem csak az étkezésükben kell biztosítani, hanem egyéb szolgáltatásokban is.

Erről ma már senki nem akar lemaradni, sem kimaradni. A vendéglátás különböző piaci szereplői a maguk szintjén igyekeznek megfelelni ennek a kihívásnak. Van, aki komplett új egészségügyi részeket alakít ki, vagy  új terápiákat vezet be, orvosi, és rehabilitációs eszközöket vásárol, orvosokat, terapeutákat alkalmaz.
A panziók és kisebb vendéglátó helyek tulajdonosainak is komoly fejtörést okoz, hogyan tudnának piaci részesedét szerezni az egészségturizmusból nagyobb beruházás nélkül.

A szállást adók minden szereplője számára kínál megoldást a BEMER orvostechnikai eszköz.

Mit kínál, és milyen előnyöket biztosít a Bemer terápia a szállodák, hotelek és panziók számára?

Egyénre szabottan a vendég betegségének megfelelő kezeléseket tudnak biztosítani.
A BEMER terápiával fájdalmat csökkentünk, fokozzuk a pihenés élményét. Egyéb más terápiák hatását tudják növelni a BEMER terápia beiktatásával. Az így megnövelt pozitív érzéseket a vendég az Ön szállodájához, panziójához köti, növelve ezzel a megelégedettséget. Az elegedet vendég pedig szívesen tér vissza újból Önökhöz.

BEMER alvóprogram

BEMER alvóprogram

Az éjszaki alvóprogramot prémium szolgáltatásként tudják ajánlani, mellyel meghosszabbítjuk a mély alvási fázist és egy nyugodtabb alvást tudnak biztosítani.
Ki az a szálloda vagy vendégház tulajdonos, aki ne hallaná szívesen reggel a vendégtől, hogy „ilyen jót már régen nem aludtam”. Az elégedett vendég a legjobb ajánló, és mint tudjuk a vendégek egy jelentős része ajánlás útján érkezik Önökhöz. Az alvó program ébredés előtt fokozza a vérbőséget, ez a párok számára kellemes élményt biztosít.

 

Egy BEMER közvetlen megtérülése a kezelések és az alvó program szolgáltatásaiból 3- 6 hónap.
Az ezen keresztül egyértelműen prognosztizálható visszatérő vendég és az ajánlásból következett forgalomnövekedésről nem is beszélve. Ez a szállodai berendezés a gyógyturizmus fontos kelléke.
Kiesebb panziók és vendégházak számára fontos információ lehet, hogy a
BEMER  „2/A” besorolású orvostechnikai eszköz, ezért nincs szükség a használatához ANTSZ engedélyhez.
Használatát rövid idejű betanítás után el lehet sajátítani, nem kell hozzá külön személyzet.

Ahol már használják: Spirit Hotel*****  Sárvár, Naturmed Hotel Carbona **** Hévíz,
Hotel Barátság*** Hajdúszoboszló, Hotel Therapia*** Superior Pécs, Hajnal Hotel*** Mezőkövesd, stb…..

A BEMER előnyeiről itt olvashat

További információkért hívjon most (+36 20 9343073)  vagy kérdezzen e-mailben.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet