Diabetes

Magyarországon több mint 700.000 regisztrált cukorbetegről tudnak.

diabetes
Az orvosok szerint közel ugyanennyien pedig még nem tudnak betegségükről. Mire orvoshoz fordulnak gyakran már más probléma is kialakul emiatt.
A legrosszabb következmény a cukorbetegség szövődményeként a perifériás keringés összeomlásából eredő vakság, vagy a diabéteszes-fekélyes láb probléma, amelynek a legtöbb esetben végtag amputáció a kimenete.
Szakmai szervezetek szerint nemzeti diabétesz programot kellene készíteni, hogy hatékony megelőzéssel csökkenteni lehessen a betegség kialakulását.  és hosszútávon a kezelések költségeit.

BEMER érterápia hatása a cukorbetegségre
A BEMER érterápia az ismert, orvosilag is igazolt általános keringés javító hatásából adódóan hatékony, akár otthon is végezhető kiegészítő terápiaként használható cukorbetegség tüneteinek kezelésében, illetve gyógyításában. 

A BEMER érterápia a cukorbetegség kontrollálásában az alábbi bizonyított hatásokkal bír.

A BEMER jel hatására javul a szervezet a vérellátása (Michaelis H), növekedik az oxigén parciális nyomása (Michaelis H) és a vörösvértestek szétválása, amely faktorok mind hozzásegítenek pl. a diabéteszes láb (perifériás keringési probléma) gyógyításához.
A BEMER érterápia továbbá az ATP és más nagy energiájú foszfátkötések létrehozásával javítja a vörösvértestek anyagcseréjét, csökkenti a vérnyomást és pulzusszámot, továbbá vegetatív ellazuláshoz vezet.
A BEMER érterápia egy nagyon fontos hatása, hogy stimulálja az inzulin termelésért felelős sejtek még megmaradt működését.
Javítja az oxigénellátást és cukoranyagcserét (ezáltal kiegyenlítettebb a vércukorszint napi alakulása, és kevesebb vércukorszint csökkentő gyógyszer szükséges).
A BEMER érterápia vér- és oxigénellátás javításával pozitívan hat a szervek működésére, csökken az oxigénhiány miatti fájdalom és a szív nyomásterhelése.
Bizonyított, hogy előrehaladott állapotú diabéteszes lábban is serkenteni tudta a keringést a BEMER érterápia.

BEMER érterápiás kezelés: A cukorbetegség tüneteinek enyhítése (keringési rendszer karbantartása, cukoranyagcsere támogatása) érdekében hosszútávon igénybevett BEMER érterápiát javaslunk, minimum 30-60 alkalom bázis terápia, majd folyamatos szinten tartása szükséges.
A BEMER terápia a cukorbetegség kezelésekor egy a szervezet egészére kiterjedő kezelést (8 perc), illetve a hasnyálmirigy közvetlen stimulálását (20 perc) foglalja magába.
 

Fontos tudnia: a Bemer megvásárlása egy fontos lépés a saját és családja egészségének megőrzése érdekében, azonban a megfelelő kezelési programok használata nélkül a készülék tényleges lehetőségeit csak korlátozottan tudja kihasználni.

Az Ön egészségi állapotát a megfelelő kezelési program tehát a BEMER terápia fogja javítani. Kérje szakember segítségét.

Keressen minket.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet