Reumatikus problémák, gyulladásos betegségek

A Betegségek Nemzetközi Osztályozása a reumás betegségcsoporton belül kb. 300-500 megbetegedést tart számon, mivel az emberi szervezetben mintegy 400 csonthoz kapcsolódó izomról, 215 csontról és kb. 100 ízületről tudunk.

Reumatikus problémák, gyulladásos betegségek kezelése BEMER érterápiával
A BEMER érterápia a legnagyobb eredménnyel a reumatikus fájdalmak enyhítésében, megszüntetésében alkalmazható kiegészítő terápia.

Bizonyos esetekben már pár célzott kezelés is elegendő a probléma tünetmentessé tételéhez.
A BEMER érterápia a reumatikus gyulladt artózisnál csökkenti a gyulladást és enyhíti a fájdalmat, mivel a speciális BEMER jel aktiválja a szervezet gyulladást gátló enzimeit és fokozza az ún „reperaturproteinek” termelődősét is.

Ezeknek a fehérjéknek nagy jelentőségük van a különböző szövetekben végbemenő regenerálódási folyamatoknál. A BEMER érterápiás kezelés segítségével, továbbá eredményesen csökkenthetők a különböző reumatikus izomfájdalmak.
A BEMER érterápia stabilizálja az immunrendszert, amely krónikus gyulladással járó folyamatok során mindig károsodik. A vérellátottság javulásának és a vegetatív idegrendszer harmonizálásának köszönhetően a gerinccsigolyák és vállövnél jelentkező izommerevség is jelentősen csökkenthető.
A manapság munkahelyi ártalomnak tartott derékfájás, ischiás, lumbágó kezelésére is lehetősége van, a BEMER érterápia segítségével

BEMER érterápiás kezelés: A különböző reumatikus probléma gyógyítása során elsőként mindig a test teljes kezelése, majd azt követően a problémás terület (fájdalmas, gyulladt, ödémás terület) kezelése következik. Mindez alkalmanként 30 percet vesz igénybe.
A szükséges kezelések száma függ a gyógyulás ütemétől, illetve a probléma sajátságától. 10-30 BEMER érterápiás kezelést követően már általában egyértelmű javulás észlelhető.

Fontos tudnia: a Bemer megvásárlása egy fontos lépés a saját és családja egészségének megőrzése érdekében, azonban a megfelelő kezelési programok használata nélkül a készülék tényleges lehetőségeit csak korlátozottan tudja kihasználni.

Az Ön egészségi állapotát a megfelelő kezelési program tehát a BEMER terápia fogja javítani. Kérje szakember segítségét.

Keressen minket.

Érdeklődjön telefonon: Mucsi Sándor  +36 20 9343 073  vagy kérjen időpontot orvosi konzultációra.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet