Nekünk már van.

Kedves Olvasó!

A nevem Harsányiné Erika és hadd meséljem el röviden a mi Bemer készülékünk történetét, ahonnan új irányt vett fel az életünk.

Először Sándorral beszélgettünk a jelenlegi helyzetünkről, beszámoltunk az egészségi állapotunkról, majd ő is beszélt a Bemerről, a hatásairól, ezt követően pedig nem volt kérdés, hogy  nekünk ez a terápia kell, és ezt jeleztük is.

Timike kezelési programot ír.

Három napon belül el is hozta otthonunkba  a készülékünket. Egészségpénztáron keresztül rendeztük a dolog pénzügyi oldalát, így a 20%-os adó-jóváírást is igénybe tudtuk  venni.

A férjem kezdődő cukorbetegségét szeretnénk kordában tartani, ez a fő célunk a Bemer készülékkel. Egészségügyi dolgozóként sajnos ismerem a betegség alattomos természetét, elolvastam az orvosi esettanulmányokat és ezt követően döntöttem a BEMER terápia mellett.

Én sokszor vagyok éjszakai műszakban ezért az alvással töltött idő sajnos kevesebb mint amire a szervezetemnek szüksége lenne.  A terápiával szeretném alvási időmet jobban kihasználni elsősorban a  regenerálódásomat szeretném hatékonyabbá tenni.

Sándor több mint két órát töltött az otthonunkban, mindent elmondott a készülék használatáról, a család minden tagjának megtanította a működését, még az 5 éves kislányunknak is, aki nagyon büszke volt rá, hogy egy ilyen komoly orvosi eszközt ő is tud kezelni.

Ezt követően beállította az egyénre szabott kezelési programokat, majd ki is próbáltuk. Minden kérdésünkre válaszolt és biztosított bennünket arról, hogy ezután is folyamatosan tartani fogjuk  a kapcsolatot, e-mailt fog küldeni a kutatási eredményekről, az új kezelési programokról. Arra biztatott minket, hogy ha bizonytalanok vagyunk a BEMER eszköz használatában, vagy váratlan egészségügyi probléma merül fel a családban rögtön hívjuk és segít a kezelési program beállításában.

Köszönjük a pontos és szakszerű átadást.
Harsányiné Erika